Camping Leutasch
Zwembad & wellness

Zwembad

Op het park

Erlebniswelt Alpenbad Leutasch

Let op: momenteel is het zwembad op de camping gesloten.

Desalniettemin kun je een bezoek brengen aan het Erlebniswelt Alpenbad Leutasch, op slechts 4,4 kilometer afstand van onze camping. Hier vind je een prachtig binnen- én buitenzwembad, wellness en nog veel meer. Heerlijk genieten van rust en ontspanning in de mooiste zwembaden en sauna's van Tirol. En dat op een hoogte van meer dan 1100 meter! Ervaar de schoonheid van de natuur en laat de dagelijkse beslommeringen achter je. Je kunt een toegangskaart ophalen bij de receptie op onze camping. 

 
 

Het binnen- en buitenzwembad

Het zwemgedeelte bestaat uit een 25-meter bad voor zwemmers en een gezellig kindergedeelte met een reuzenglijbaan. Deze is 87 meter lang en een hoogtepunt voor jonge bezoekers. Verder zijn er watervaldouches en massagestralen. Na het zwemmen kom je tot rust in de ligweide met een schitterend uitzicht op de bergen en met een speeltoren en beachvolleybalveld. 

Wellness

Het wellness gedeelte bestaat uit rustieke, houten sauna's in alpine stijl, een biosauna, kelo sauna, infrarood sauna, stoombad, dompelbad, ontspannings- en rustzones, massages en twee professionele zonnebanken.

Sport

Wil je actief bezig zijn? Breng dan een bezoek aan de sportarena met twee overdekte tennisbanen en drie squashbanen. Ook is er een beachvolleybalveld waar je naar hartenlust kunt serveren en passen. 

 

Vragen van eerdere gasten:

✦ Krijg ik een toegangskaart voor Erlebniswelt Alpenbad Leutasch?

Ja, zeker. Zo kun je tijdens je vakantie gebruikmaken van de prachtige zwembaden, terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht. Let op: deze ticket ontvangt u niet voor uw aankomst- en vertrekdag en enkel bij een verblijf vanaf 2 nachten. 

✦ Wat zijn de openingstijden?

Voor de actuele openingstijden kun je het beste op de website van Alpenbad Leutasch kijken. Klik hier om naar de website te gaan.

✦ Hoe ver is het rijden vanaf jullie camping naar het alpenbad?

Het is ongeveer 4,4 kilometer vanaf onze camping naar het alpenbad, dit zijn 7 autominuten en 17 fietsminuten.