Austria Parks
hemelvaart oostenrijk

Vier Hemelvaart in de Tiroler Alpen

Hemelvaart in de Alpen van Tirol

Ervaar een heerlijk lang hemelvaartweekend in de adembenemende natuur van Tirol! Tijdens de lente is deze natuur op haar mooist, met bloeiende alpenweiden en imposante groene bergen. Dit is een ideale periode om ertussenuit te gaan voor een kampeervakantie. Bij Austria Parks bieden wij twee mooie campings midden in al dit natuurschoon. Hier kun je verblijven op een ruime kampeerplaats met optie voor privé sanitair of in een gezellige blokhut of hotelkamer. In de omgeving kun je talloze activiteiten ondernemen zoals wandelen, bergbeklimmen, rodelen of een watersport beoefenen. Vier jouw Hemelvaart in het mooie Oostenrijk en ontdek de unieke natuur en authentieke cultuur.

 • Campings in de Tiroler Alpen
 • Adembenemende natuur
 • Talloze outdoor activiteiten

Boek jouw hemelvaartweekend in Oostenrijk:

Dit mag je niet missen tijdens Hemelvaart:

 
  Natuurschoon

  Tirol staat bekend om haar adembenemende natuurlijke landschappen, met majestueuze bergen, groene valleien en heldere meren. Tijdens de lente is de natuur op haar mooist, met bloemen die in bloei staan en de bergen die bedekt zijn met een tapijt van groen.

  Outdoor activiteiten

  Tirol biedt een breed scala aan outdoor activiteiten, zoals fietsen, bergbeklimmen en watersporten. Tijdens Hemelvaart is het weer meestal aangenaam, waardoor het een perfecte tijd is om de natuur te verkennen en deel te nemen aan activiteiten in de buitenlucht.

  Tradities en cultuur

  Tirol heeft een rijke traditie en cultuur, met lokale evenementen en festivals die tijdens deze periode plaatsvinden. Hemelvaart kan een goede gelegenheid zijn om de lokale gebruiken, muziek en culinaire hoogstandjes te ervaren.

 

Comfortabel overnachten in de natuur

Bij Austria Parks zal het je aan comfort niet ontbreken! Op onze natuurrijke campings in Pettneu en Leutasch kun je met je eigen kampeermiddel overnachten op een ruime kampeerplaats. Hierbij kun je ook kiezen voor eigen sanitair voor extra luxe. Daarnaast bieden wij op Camping Leutasch ook knusse blokhutten en gezellige hotelkamers. Wanneer je bij ons incheckt ontvang je een toegangskaart waarmee je gratis gebruik kan maken van het zwembad op het naastgelegen park tijdens je verblijf. Dat is heerlijk ontspannen na een lange en actieve dag in de Tiroler natuur. Mogen we jou ook verwelkomen voor jouw hemelvaartweekend?

 

Austria Parks in het kort:

 • Twee campings in de Tiroler Alpen
 • Kampeerplaatsen, blokhutten en hotelkamers
 • Met naastgelegen zwembad
 • Gelegen in veelzijdige natuur
 • Talloze mogelijkheden voor outdoor activiteiten
 

Wat andere vakantiegangers ons vroegen:

🌳 Wat kan ik doen in de omgeving?

Ontdek de natuur van het ontluikende voorjaar in Tirol! Camping am Arlberg ligt naast een wintersportgebied waar je ook in de lente terecht kunt voor indrukwekkende wandelingen of uitdagende bergbeklimtochten. Camping Leutasch ligt in een traditioneel Oostenrijks dorpje omringd door platteland en mooie natuur. Hier kun je heerlijk wandelen of cultuur snuiven.

🧖 Kan ik tijdens mijn vakantie gebruikmaken van wellness?

Dat kan zeker! Naast onze campings ligt een wellnesspark met een zwembad, sauna en stoombad. Tijdens je verblijf kun je gratis gebruikmaken van het zwembad, de wellness faciliteiten zijn tegen betaling.