Austria Parks
oud en nieuw oostenrijk

Vier oud en nieuw in Tirol

Proost op het nieuwe jaar in Tirol

Wil jij een onvergetelijke jaarwisseling beleven? Boek dan jouw verblijf op een van de prachtige campings van Austria Parks! Onze campings liggen in de adembenemende bergen van Tirol en bieden alles wat je nodig hebt voor een feestelijk oud en nieuw. Verblijf met jouw gezelschap op een ruime kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie. Beleef ook het Tirolse stadsleven in plaatsen als Innsbruck of Seefeld of onderneem een uitdagende wintersport activiteit. Tel samen af tot het nieuwe jaar tijdens jouw vakantie in Tirol!

 
  • Campings in Tirol
  • Gelegen aan skigebieden
  • Vuurwerkvrij
 

Boek jouw ideale verblijf tijdens oud en nieuw:

 

Comfortabel overnachten in Tirol

Geniet van al het moois dat Tirol te bieden heeft op één van onze campings! Op Camping Leutasch verblijf je op een ruime kampeerplaats in de bergen. Je kunt er ook voor kiezen om in een comfortabele hotelkamer of blokhut te overnachten. Camping am Arlberg biedt kampeerplaatsen met een eigen sanitaire unit voor extra comfort. Al onze kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van water- en rioolaansluiting en 8 ampère elektra. En goed nieuws voor hondenbaasjes; jouw trouwe viervoeter is ook welkom op onze campings! Onze campings zijn vuurwerkvrij voor een veilige en rustige jaarwisseling. Waar ga jij deze oud en nieuw overnachten?

Doen en beleven tijdens oud en nieuw in Oostenrijk

Maak een onvergetelijke ervaring van jouw oud en nieuw in Tirol! Vanaf onze prachtige campings ben je zo in gezellige plaatsjes waar je kunt aanschuiven in authentieke restaurants om de Oostenrijkse cuisine te proeven. Onze campings zijn vuurwerkvrij, maar in de steden en skigebieden worden wel vuurwerkshows georganiseerd. Ga ook heerlijk skiën of langlaufen bij de wintersportgebieden die aan onze campings grenzen. Proost 's avonds op het nieuwe jaar in jouw comfortabele accommodatie of in een nabijgelegen plaats zoals Seefeld of Innsbruck.

 

Oud en nieuw bij Austria Parks:

  • Comfortabel overnachten
  • Vuurwerkvrij
  • Huisdieren zijn welkom
  • Wellness faciliteiten
  • Vlak bij skigebieden
 

Dit vroegen andere gasten ons:

🎆 Zijn er vuurwerkshows gepland in Tirol?

Ja, veel steden en skigebieden in Tirol organiseren vuurwerkshows om het nieuwe jaar te verwelkomen. Onze campings zijn geheel vuurwerkvrij. Controleer de lokale evenementenkalenders voor specifieke informatie.

🎿 Kan ik wintersport beoefenen tijdens mijn verblijf?

Wanneer wintersport niet mag ontbreken tijdens jouw oud en nieuw ben je bij Austria Parks aan het juiste adres! Vanaf Camping Leutasch sta je zo op de langlaufloipes en Camping am Arlberg ligt vlak bij het beroemde skigebied St. Anton am Arlberg.