Camping am Arlberg
Wellness

Wellnesspark Arlberg

Op het park

Waterpret en ontspanning

Genieten van fijne wellness faciliteiten tijdens je vakantie, hoe lekker is dat?! Relaxen, ontspannen en volledig tot rust komen. Bij Camping am Arlberg is het mogelijk. Direct naast onze camping, op 1 minuut loopafstand, vind je namelijk Wellnesspark Pettneu am Arlberg. Het wellnesspark beschikt over een binnenzwembad en uitgebreide wellness faciliteiten, maar ook worden er speciale cross-country avonden georganiseerd. Als gast van Camping am Arlberg krijg je een toegangskaart voor het wellnesspark waarmee je gratis toegang hebt tot het binnenzwembad. De sauna en massages zijn tegen betaling. 

Let op: het zwembad is in het laagseizoen gesloten (8 april tot einde juni). 

 

Het binnenzwembad

Het binnenzwembad van Wellnesspark Pettneu am Arlberg is voorzien van een wedstrijdbad (29 °C) en een apart kinderbad. Het zwembad heeft een wateroppervlakte van 350 m². Er is tevens een grote buitenruimte met een ligweide waar je heerlijk kunt uitrusten. In het hoogseizoen is het zwembad geopend van woensdag t/m zondag van 13:00 uur tot 20:00 uur. Let op: het zwembad is in het laagseizoen gesloten (8 april tot einde juni). 

Wellness faciliteiten

Het wellness gedeelte van Wellnesspark Pettneu am Arlberg is ontzettend uitgebreid. Tegen betaling kun je hier gebruik van maken. Je vindt er onder andere een Finse sauna (85-100 °C), Infrarood cabine, stoombad, sanarium (55-60 °C), een ijs grot en diverse rust- en ontspanningsruimtes. Voor meer informatie kun je op de website kijken.

 

De voordelen van wellness:

    Ontspanning
    Stress vermindering
    Beter slapen
    Stabiliseert bloedsomloop
    Verbetert immuunsysteem
 
 
 

Vragen van eerdere gasten:

✦ Kan ik gratis gebruikmaken van het wellnesspark?

Wanneer u een kampeerplaats Valluga of Arlberg heeft geboekt, kunt u tijdens uw vakantie gratis gebruikmaken van het wellnesspark. Bij het inchecken op onze camping krijg je een toegangskaart. Voor de kampeerplaatsen zonder prive sanitair is dit niet inclusief. 

✦ Wat zijn de openingstijden van het wellnesspark?

Voor de actuele openingstijden kun je het beste de website in de gaten houden. Hier vind je ook de contactgegevens.